Hirdetés

Hearthstone: One Night in Karazhan - új lapok, ingyenes szárny, és a megjelenési dátum

|

Véget ért a bejelentő stream, ahol Ben Brode kiállt, és megmutatta, hogy hogyan is partizik egy guardian a szabadidejében.

Hirdetés

A Hearthstone: One Night in Karazhan lesz a játék legfrissebb kalandja. A sztori szerint Medivh meghív minket otthonába egy hatalmas bulira, ahol mindenki ott lesz, aki számít. A gond csak az, hogy a buli elején maga a házigazda tűnik el, és nekünk kell felkutatnunk majd őt Karazhan termeiben.

Medivh megbűvölt mindent az étkészlettől a díszítésig, ami csak azért baj, mert most hogy eltűnt, minden a vérünket akarja majd. Rengeteg ellenféllel kell majd szembenéznünk Karazhan négy szárnyában.

Az első szint a The Parlor lesz, ahol maga Moroes fogad majd bennünket. Itt szembenézünk majd az evőeszközökkel, és az elvarázsolt tükörrel, aki mindenkinek beszólogat.

A második emelet a The Opera. Aki játszott a Burning Crusade WoW kiegészítővel az nagyjából tudja, hogy itt mire számíthat. Jön Romeo & Juliet, Wizard of Oz, és a Little Red Riding Hood. Nosztalgia a maximumon.

A The Menagerieben a mechanikus Curator elszabadul, és kiengedi a szörnyetegeket, amiket Medivh eddig hét lakat alatt őrzött. Ha nem akarod, hogy a vendégek legyenek a vacsora, akkor érdemes lesz leverni őket, és átprogramozni az elszabadult gólemet.

A torony tetején vár a The Spire, ahol a főellenfelünk Netherspite lesz majd.

Ha minden kihívást teljesítünk, akkor összesen 45 új lapot oldhatunk majd fel. Ezekből kettőt mindenki megkap, mivel a történetet felvezető prológus ingyenesen elérhető lesz mindenki számára. Az Adventure megjelenésével egyébként egy új játékterep is érkezik.

Az új kártyákból egyelőre csak pár darabot láttunk. Az Enchanted Raven, és a Firelands Portal az ingyenes prológus teljesítéséért jár majd.

A One Night in Karazhan első szintje augusztus 11-én nyílik. Az első héten lesz lehetőség megvásárolni az egészet, és akkor egy különleges kártyahátlapot is kapnak a vásárlók.

Nektek mennyire jön be eddig a kiegészítő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)