Hirdetés

Hearthstone - beszélgessetek ti is Gadgetzan chatbotjával

|

Tegnap megérkezett Gadgetzan hírlapjának legfrissebb száma, aminek alján egy apró link figyel. Ha ellátogatsz az oldalra, a városi kocsma csaposa fog köszönteni.

Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy Gadgetzan lesz a központi témája a következő Hearthstone kiegészítőnek, de az első tippektől eltérően egyre inkább úgy néz ki, hogy nem egy újabb Goblinos, meches csomag vár ránk.

Tegnap megjelent a Gadgetzan Gazette, ami a város hivatalos napilapja. Az első oldalt mi is megnézhettük, és rengeteg érdekes sztorit olvashattunk rajta.

A legizgalmasabb része a lapnak mégsem a hírek, hanem a Talan's Bar logó alján rejtőző apró link. Ha rákattintotok a http://blizz.ly/talansbar linkre az egyenesen egy Facebook beszélgetésbe visz, ahol magával, a bár tulajdonosával és csaposával dumálhattok.

Talan mesél neked a helyi eseményekről, és még egy italkülönlegességet is felkínál a szomjas utazóknak. Én a következő ajánlatot kaptam, és fanyalogva, de azért csak belekortyoltam.

Miután Talan látta, hogy szeretek veszélyesen élni elkezdett mesélni a helyi történésekről, és mint kiderült, bandaháború készül. Egy sor kérdés után a csapos felajánlotta, hogy bevesz egy melóba, amiről arra következtettem, hogy a Gadgetzan kiegészítő inkább egy noir, mafia stílusú kártyacsomag lesz.

Talan egyébként egy nagyon dörzsölt chatbot, aki rendesen kifaggat majd mindenkit, hogy lássa, ki érdemes a titokzatos melóra. Érdemes leülni vele egy körre. Remélem nektek gusztább italt kínál majd fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)