Hirdetés

Hearthstone - mostantól egyszerűen visszanézhetjük meccseinket

|

A HSReplay.net-nek köszönhetően nem kell sokat vesződnünk, továbbá a mentett meccseinket a böngészőkből is elérhetjük.

Hirdetés

A Hearthstone 2014-es megjelenése óta sok rajongó emelte fel szavát azzal kapcsolatban, hogy a Blizzard játékából hiányzik a meccsek mentésének és visszanézésének lehetősége, ami a kompetitív játékok egyik kulcsa, hiszen rengeteg tanulhat az ember, ha visszanézni, miket hibázott vagy éppen az adott helyzetben milyen más lehetőségei lettek volna. A HSReplay.nettel és a hozzá kapcsolódó alkalmazással úgy tűnik, megoldódott ez a probléma.

Mivel a Blizzardtól nem kaptak semmi megoldást, néhány lelkes rajongó kezébe vette az ügyet, aminek köszönhetően elkészült a weboldal, melyen keresztül nagyon egyszerűen menthetjük és visszanézhetjük korábbi mérkőzéseinket. 

Használatához először is szükségünk van a csapat Hearthstone Deck Tracker nevű applikációjára. Ez a program fut a Hearthstone közben és követi a mérkőzéseinket: megmutatja milyen lapokat nem játszottunk még ki, illetve az ellenfelünkről is kapunk információkat pl. milyen kártyákat használt eddig. Miután megvan az alkalmazás, fel kell lépnünk a HSReplay oldalra a hivatalos Battle.net (ami most már ugye nem az) felhasználói fiókunkkal. A bejelentkezés a Battle.neten keresztül történik, szóval biztonságos, nem kell félni.

Ezután nem marad más hátra, mint játszani! Meccseink végeztével a Hearthstone Deck Tracker feltölti az adatokat a HSReplay oldalra, ahol látni fogjuk az elmentett mérkőzéseket, amiket meg is tudunk osztani. A rendszerben még vannak hibák, de nagyon jól használható és könnyen kezelhető, próbáljátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)