Hirdetés

Hearthstone - így szerezd meg a Murloc sámánt

|

Új skint kapott a sámán a Hearthstone-ban, és nem is nehéz hozzájutni. Ugye mindig is szerettetek volna Murlocként játszani?

Hirdetés

Ez egy kicsit váratlanul ért minket, de sebaj, a Murlocok jó fejek. Persze azok vitatkozhatnak ezzel, akiket percek alatt letarol egy egymást buffoló Murlocok alkotta sereg.

A Blizzard Khadgar után új hőst rakott a Hearthstone-ba. Ő Morgl, akit nem vásárlással lehet megszerezni, hanem toborzással. A feladat csak annyi, hogy meghívjátok egy még nem regisztrált barátotokat a játékba, majd ha a meghívottatok eléri a 20-as szintet, Morgl máris a tiétek. Minden további 20-ig eljutó meghívottért egy-egy Classic kártyacsomag jár.

Az új frissítés egyébként egy kártyahátlapot is hozott, valamint apró változásokat egyes lapok kinézetében. További részleteket itt találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)