Hirdetés

Hearthstone - komoly változások jönnek a közeljövőben

|

Több lapot is átalakít a Blizzard, hogy kicsit kiegyensúlyozza a játékteret. Leginkább Yogg-Saronnal volt probléma.

Hirdetés

Amennyire felemásnak tűnt Yogg-Saron a bemutatásakor, annyira felkapták a profik. A Hearthstone: Whispers of the Old Gods egyik legnépszerűbb lapja lett a 10 manás szörnyeteg, ami egymaga megfordíthat egy teljesen vesztett meccset is.

Ezzel az az egyetlen probléma, hogy a Blizzardnak nem az volt a terve az Old Goddal, hogy egy hatalmas, pánik esetén lecsapható piros gombot csináljon belőle. A cél az lett volna, hogy egy olyan fun lap legyen, amit poénból használnak az emberek. Ezért is kapták el most kicsit a nerf kalapáccsal.

Olyan sokat nem fog változni a lap, de ezentúl ha a lehívást követően Yogg megsemmisül, Silence vagy Polymorph hatások miatt elnémul, vagy bármi hasonló történik vele, akkor a lehívásakor meginduló folyamat leáll. Jelenleg bármi történjék is, végigmegy a spell-parádé, akkor is, ha Yogg közben meghal.

Persze nem Yogg lesz az egyetlen, akit kicsit átalakít a Blizzard. A lenti képekben végignézhetitek, hogy melyik kártyára mi vár a következő frissítés után.

Bárcsak akkora vehemenciával buffolná a Blizzard a Priestet, mint ahogy nerfeli a Shamant, de az update után legalább aggro paklikból egy kicsit kevesebbet látunk majd. Mennyire örültök a nerfeknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)