Hirdetés

A Hearthstone is megjelenik Nintedo Switchre?

|

A Blizzard lehet, hogy csak egy vicces Twitter-üzenetet küldött a Nintendónak, de az sem kizárt, hogy a kártyajáték Switch-portját lebegtették meg.

Hirdetés

A Nintendo Switch koncepcióját ismertető első videó elég sok játék kiadását jelezte előre az új konzolra, de ezeket egyelőre nem vehetjük készpénznek. Ennek ellenére máris újabb játékok portjaival kapcsolatos teaserek jelentek meg a neten.

Legalábbis a Blizzard egyik Twitter-üzenetét (akik ugye nincsenek rajta a Switchre fejlesztő kiadók és stúdiók hivatalos listáján) máris úgy értelmezik, hogy a Hearthstone idővel a hibrid konzolon is játszható lesz. A kártyajáték készítői a belépő játékosokat üdvözlő és a tutorialban szereplő fogadósról tettek közzé egy tweetet, ami egészen hasonló a Switch leleplezését felvezető Mario-képhez és az amerikai Nintendo fiókját is megjelölték az üzenetben. Ez persze elképesztően távol áll a Switch-verzió megerősítésétől, de ha nem csak poénkodni akartak, nehéz lenne megindokolni az üzenetet.

A Hearthstone hardverigénye egyébként valószínűleg nem jelentene különösebb problémát a márciusban érkező Switchnek, sokkal érdekesebb ennél az irányítás kérdése. A Nintendo videójában ugyanis nem láttuk, hogy a hordozható egység kijelzője érintőképernyőként is működik-e, a Hearthstone pedig egyelőre nem rendelkezik kontrollerrel irányítható porttal. Persze jövő tavaszig erre és sok más kérdésre is választ kaphatunk a konzollal kapcsolatban.

Szerintetek melyik korábban megjelent játék portja lendíthetne nagyot a Switch korai eladásain?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)