Hirdetés

Hearthstone: Whispers of the Old Gods - megjelent a kiegészítő, már 50 millióan játsszák

|

Ha az elmúlt 24 órában még nem jelentkeztetek be a Hearthstoneba, akkor javaslom, hogy most tegyétek meg.

Hirdetés

A Hearthstone történetének talán legfontosabb kiegészítője a Whispers of the Old Gods, és nem csak azért mert hozott 134 új lapot. A Standard játékmód rendesen felkavarta a metát, és ennek láthatóan örülnek az emberek.

A Blizzard büszkén jelentette, hogy már több mint 50 millió regisztrált Hearthstone account van, ami várhatóan csak tovább növekedik majd most, hogy megjelent a legutóbbi kiegészítő. Aki még nem próbálta volna ki, annak most érdemes bejelentkeznie.

A Whispers of the Old Gods megnyitójának alkalmából minden játékos kap 3 csomag kártyát, egy C'Thun lapot, és két Backoner of Evil-t. Ezen felül mindenki kap két küldetést, melyek teljesítése után még összesen 10 csomagot kaphattok az új készletből.

Aki már próbálta az új lapokat és a Standard módot, az mesélje el, mennyire tetszik neki eddig a kiegészítő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)