Hirdetés

Hearthstone - itt az eddigi legdurvább bug

|

Az új kiegészítő számos új mechanizmussal dobta fel a játékot, azonban nem mind működik hibátlanul.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt beesett a Whispers of the Old Gods kiegészítő, ami jelentősen felforgatta a metát. A játékosok egyelőre nem is nagyon találják a helyüket, de néhány erősebb deck már elkezdett körvonalazódni.

A kombó druid helyét a C'thun druid vette át, azonban van még egy fajtája a decknek, ami jelenleg túl erős, ez pedig a bugos druid. Az új legendary, Fandral Staghelm lehetővé teszi, hogy ne kelljen választanunk, hanem a kártyán szereplő mindkét effektet megkapjuk, néhány lap esetében azonban bugos, így nem csak minionra, hanem magunkra is elvarázsolhatjuk. Ilyenkor valami ilyesmi történik:

A problémát egyébként néhány órával ezelőtt hotfixelte a Blizzard, de még maradtak porszemek a gépezetben. A Forbidden Healing amellett hogy healel, sebez is, méghozzá pontosan nullát. Ez alapesetben nem lenne probléma, azonban ha bónusz spell damage-es lapok vannak az asztalon, akkor azok befolyásolhatják a működést, így mana nélkül is tudsz sebezni egy alapvetően gyógyító lappal, ami nem feltétlen normális.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)