Hirdetés

Hellblade: Senua’s Sacrifice - a hangok a fejedben

|

Elképesztő, de már a 24. fejlesztői videót adta ki a Ninja Theory csapata a Hellblade: Senua's Sacrifice kapcsán, amely főhősnő életét megkeserítő hangokat mutatja be.

Hirdetés

A DmC: Devil My Cry-t is készítő Ninja Theory megígérte, hogy nyomon követhetjük a Hellblade: Senua's Sacrifice fejlesztését és azóta is tartják magukat ehhez: már rengeteg videót osztottak meg az egyes fázisokról, így többek között bemutatták az új harcrendszert, a megújított motion capture eljárást, valamint a hatalmas világ megalkotását. 

Most egy kicsit ismét betekinthetünk a Hellblade munkálataiba, köszönhetően a szám szerint 24. fejlesztői naplónak, amely a hangokra fókuszál, de nem a dallamokra (azok már szerepet kaptak egy korábbi videóban), hanem azokra, amik Senua fejében léteznek. A további részleteket többek között a Ninja Theory "termékfejlesztési nindzsája", Dominic Matthews meséli el és prezentálja odafent, a játék iránt érdeklődőknek érdemes lehet figyelni rá. 

A Hellblade: Senua's Sacrifice pontos megjelenését még nem ismerjük, de azt tudjuk, hogy PC-re és PlayStation 4-re készül az Unreal Engine 4 grafikus motorral. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)