Hirdetés

No Man's Sky - csúszhat a megjelenés

|

Idén nyáron nagy eséllyel nem kapjuk kézhez a Hello Games ambiciózus játékát.

Hirdetés

Legutóbb még olyan örömteli hírekről számoltunk be a No Man's Sky kapcsán, mint például az esetleges VR-támogatás, most azonban egy kellemetlenebb hír kapott szárnyra. Két külön forrás is azt árulta el, hogy a játék nem lesz képes tartani a tervezett megjelenési dátumot.

Eredetileg 2016 júniusában jelent volna meg a No Man's Sky, melyet a 2013-as bejelentés óta egyre hatalmasabb tömeg vár. A júniusi dátumot még tavaly októberben jelentették be, de a jelek szerint ez túlzottan bizakodó kijelentés volt. Abból is valószínűnek látszik a csúszás, hogy bizonyos boltok elvileg már megkapták a játék poszterét, melyen a június 21-i dátum szerepelt, azonban később ezt az üzenetet kapták a készítőktől:

Ezek alapján pedig így változott meg a plakát:

A Sony és a Hello Games sem kommentálta ezeket a híreket, illetve nem árulták el eddig az új megjelenési dátumot. Ha mindez igaz, akkor nagyon reméljük, hogy csak pici csúszásról van szó és július-augusztus környékén már megvásárolhatóvá válik a No Man's Sky.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)