Hirdetés

Hello Neighbor - egy horrorjáték, ami tanul a hibáidból

|

Ebben az új indie játékban biztos nem lesz senkinek bejáratott stratégiája, mert a gép mindig figyelni fogja, hogy mivel próbáljuk tőrbe csalni.

Hirdetés

A TinyBuild legújabb horrorjátéka, a Hello Neighbor nem akármilyen ötletre épül: az ellenfelünk folyamatosan követni fogja a szokásainkat és igazítani fogja hozzá a stratégiáját.

Korábban is voltak már olyan játékok, amik a játékstílusunkat elemezve próbáltak meglepni minket, hiszen a Left 4 Deadben is az AI Director irányította a háttérből az eseményeket úgy, hogy a legkellemetlenebb pillanatokban támadjanak ránk a zombik. A Hello Neighbour hasonlóan működik majd, viszont itt csak egyetlen ellenfelünk van, a címben is szereplő szomszéd.

A mesterséges intelligencia kiismeri majd a stratégiánkat és mindig úgy szerverzi a következő menetet, hogy számítson a leggyakrabban használt trükkjeinkre így minden játékban új ötletekkel kell majd előállnunk. Az ötlet zseniálisan hangzik, egy horrorjátékban pedig kifejezetten hajmeresztőnek hangzik. A Hello Neighbor megjelenése 2017 szeptemberében esedékes, de az alfatesztre már most fel lehet iratkozni.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)