Hirdetés

Helyzetjelentést kaptunk a next-gen Fallout 4-ről

|

A Bethesda elárulta, hogy mikor számíthatunk a posztapokaliptikus RPG Xbox Series X|S-re, PlayStation 5-re és erősebb PC-re optimalizált kiadására.

Hirdetés

Ez az év kétségtelenül a Starfieldről szólt a Bethesda Game Studios számára, a jó kritikusi és vegyes felhasználói értékeléseket kapott sci-fi szerepjáték állt a fókuszban, és ez vélhetően így is marad még egy darabig, legkésőbb a The Elder Scrolls VI megjelenéséig. Jövőre a folytatódó hibajavítás mellett egy sor új funkcióval gyarapszik majd az űrbéli kaland, és jó eséllyel befut majd az első nagy kiegészítő is Shattered Space címmel.

Van azonban még egy adósságuk a fejlesztőknek, amit már le kellett volna róniuk, de egészen mostanáig hallgattak róla. A Fallout 4 next-gen frissítéséről van szó, aminek előnyeit (4K felbontás, nagyobb fps-szám, Creation Club tartalmak és hibajavítások) ingyen élvezhetjük majd PC, PS5-ön és Xbox Series X|S-en.

Hirdetés

Erre viszont a Bethesda Twitter/X-fiókja szerint csak valamikor 2024-ben kerül majd sor, mivel több időre van szükségük a fejlesztőknek. Hogy tényleg ez áll a halasztás hátterében, vagy inkább megpróbálják kihasználni az Amazon-féle Fallout sorozat körüli hype-ot, azt valószínűleg sosem tudjuk meg, de nem lenne észszerűtlen döntés összekapcsolni a kettőt. Addig is, aki kevesli a 30 fps-t, annak érdemes Xbox Series konzolokon megpróbálkoznia az FPS Boost funkcióval.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)