Hirdetés

Heroes of the Storm - a Blizzard egy új hős bejelentésére készül?

|

A Blizzard legfrissebb Twitter-bejegyzése alapján arra következtethetünk, hogy hamarosan új hőssel bővülhet a Heroes of the Storm.

Hirdetés

Bár a Heroes of the Storm nem lett akkor esport siker, mint később az Overwatch, így is rengetegen játszanak a Blizzard MOBA-jával, amely a megjelenés óta számos új hőssel bővült.

A Heroes of the Storm hivatalos Twitterén az alábbi bejegyzés jelent meg, ahol az Amazon skines Nova mellett a Monk és a Crusader láthatóak egy portál körül. A "The minions of hell grow stronger" idézet akkor hangzik el a Diablóban, ha egy új játékos csatlakozik, így elég egyértelmű, hogy hamarosan bővül a csapat.

Hogy pontosan ki lesz az új karakter, azt egyelőre nem tudjuk, sokak szerint Auriel, míg mások szerint Malthael lesz az, aki csatlakozik. A Blizzard egyelőre csak Gul'dant erősítette meg, mint érkező karaktert.

Szerintetek ki lesz a következő hős, akit bejelentenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)