Hirdetés

Heroes of the Storm - mindenki kap egy hőst ingyen, még választhatunk is

|

Szeptember 13-án indul a Heroes of the Storm Starcraft témájú eseménye, melynek örömére a Blizzard egy egész baráti ötlettel állt elő.

Hirdetés

A Machines of War új pályákkal, karakterekkel és skinekkel bővíti a játékot. Érkezik a StarCraftból Alarak, az Overwatchból pedig Zarya, de nem csak emiatt örülhetünk az új eseménynek.

Szeptember 13-ától ugyanis mindenki választhat egy karaktert Tyrande, Anub'arak vagy Thrall közül, és örökre megtarthatja ingyen. Akinek közülük egy megvan, az Nazeboot kapja lehetőségként, akinek kettő, az Sonyát is, akinek pedig három, az ezek mellé Uthert. Ha valaki mind a 6 karakterrel rendelkezik, 4000 arannyal lesz gazdagabb, mivel az említettek közül mindenki ennyibe kerül (Tyrande még nem, de az ő ára is csökkenni fog). Ezt akár két 2000-es karakterre is elköltheti.

A felajánlottak közül nektek ki a legszimpatikusabb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)