Hirdetés

Heroes of the Storm - itt is megünnepelhetjük a holdújévet

|

A Heroes of the Storm fejlesztői elárulták, milyen ünnepi programmal készülnek az idei Lunar Festival alkalmából.

Hirdetés

Az Overwatch fejlesztői még csak egy kis ízelítőt adtak abból, hogyan ünneplik majd a kínai újévet, de a Blizzard másik játékában, a Heroes of the Stormban már az ünnepi esemény minden részletét elárulták. Alapvetően a tavalyi ünnepséghez hasonló dolgokat kapunk idén is, az új év tematikájához szabva.

Mivel hamarosan a kakas éve kezdődik, egy arany kakast kell elkapnunk, ha a meccsünk előtt éppen megjelenik (ennek 50% az esélye), ha pedig ez sikerül, 200 arany üti a markunkat. Ha ezt 25-sör sikerül megtennünk a Heroes of the Storm ünnepi időszaka alatt - ami január 24-étől február 14-éig tart majd -, akkor egy kakas hátas és egy hozzá tartozó portré üti a markunkat.

Természetesen fizetős tartalmakat is hoz a Lunar Festival, Li-Ming mellett Samuro is kap egy ünnepi skint, illetve két további mount is megjelenik, amiből az egyiket - a kakas hátas arany variációját - a játékban szerezhető aranytallérokkal is megvásárolhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)