Hirdetés

Heroes of the Storm - új pályával együtt érkezett Zarya

|

Megjött a Heroes of the Storm StarCraft-témájú kiegészítőjének második nagy frissítése, amivel a második pálya mellett az Overwatchból érkező hős is bekerült a játékba.

Hirdetés

Tegnap élesedett a Heroes of the Storm legújabb nagy frissítése, ami a Machines of War második felét is élesítette. Ez azt jelenti, hogy Alorak után megérkezett a második hős, Zarya, illetve a két StarCraft-témájú pálya közül is bekerült a második, Warhead Junction nevű csatatér.

A patch egyébként néhány más kisebb változtatást is hoz (ezekről itt olvashattok), köztük egy második oktatóküldetést, ahogy Nazeebo és Chen grafikai elemeit is átdolgozták, mivel megváltoztak a képességeik is. A Machines of War néhány hete bekerült pályája, a Braxis Holdout kisebb változtatásokon esett át, ami a spawnoló zergek erején igazít. A Heroes of the Storm készítői egyébként egy csomó érdekes videót is készítettek a nagy frissítés kapcsán, az elsőben például bemutatják Zarya képességeit, amik persze a második ultimate kivételével egy az egyben megegyeznek az Overwatchban használható skillekkel. A lejjebb látható videókon az új pályával ismerkedhettek, illetve a Machines of War hangjainak felvételeibe nézhettek bele, ami szórakoztatóbb, mint gondolnátok. Spoiler: az egyik zerg hangját egy malac adta.

Ti kipróbáljátok majd, hogyan teljesít Zarya a Heroes of the Stormban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)