Hirdetés

Heroes of the Storm - újabb Overwatch hősök jöhetnek

|

Tracer nagyon bejött a játékosoknak, még a nerfelése ellenére is egy népszerű karakter a Heroes of the Stormban. Valószínűleg később mások is követik a Blizzard legújabb univerzumából.

Hirdetés

Amikor Tracer átköltözött az Overwatch-ból a Blizzard saját MOBA-jába (még az FPS megjelenése előtt), két okból lett nagyon népszerű: egyrészt azért, mert rendkívül bájos, másrészt azért, mert durván erős és hatékony volt.

A helyzet mostanra egy kicsit megváltozott, de azért még mindig sokan szeretik őt. Valószínűleg abban is segít, hogy akik előbb ismerték az Overwatchot, kipróbálják miatta a Heroes of the Stormot is, vagy akár pont fordítva. Van még néhány népszerű karakter a kiadó legújabb játékában, akinek helye lehetne a HotS-ban, és a Blizzard is nyitott az ötletre. Kent-Erik Hagman vezető hőstervező a napokban elárulta, úgy gondolják, a sok-sok hős egyedi és remek adalék volna, már gondolkodnak is azon, kit lehetne még átvenni.

A Heroes of the Stormba legutóbb Gul'dan került bele a Warcraftból.

Szerintetek ki lenne megfelelő választás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)