Hirdetés

Hero's Song - a Kickstarterről törölték, de a játék elkészül

|

A Hero's Song készítőinek egy bukott kampány kellett, hogy megtanulják, egy sikeres Kickstarterhez nem elég egy jó játék.

Hirdetés

Miután a John Smedley lemondott az általa alapított Daybreak Games éléről, nemrég megtudhattuk, hogy egy új csapattal, a Pixelmages névre keresztelt stúdióval dolgozik egy új játékon. A Hero's Song alapvetően a Diablo-stílusú játékok közönségét célozta meg magának, akiktől némi anyagi támogatást is kértek volna a játék elkészítéséhez, de erről végül letettek.

A Kikcstarteren közzétett poszt szerint erre azért került sor, mert láthatólag nem érték volna el az eredetileg kitűzött célösszeget. "Ez volt az első Kickstarterünk és út közben hibáztunk. Ezt rögtön az elején el szeretném ismerni. Sok időt és energiát öltünk a Kickstarter-kampányba, de hiányoztak nyilvánvaló dolgok, mint például a fizikai jutalmak, amik miatt hiábavalóak voltak az erőfeszítéseink" - írta Smedley. A helyzet nem volt éppen gyászos, de a kitűzött nyolcszázezres célból mindössze nagyjából 137 ezret adott össze a projekt háromezer támogatója.

Ettől függetlenül elkészül a Hero's Song, a Pixelmages mögött ugyanis továbbra is több befektető áll, ráadásul pont ugyanolyan átlátható módon szeretné folytatni a munkát Smedley csapata, mint ha a játékot finanszírozó közönségnek kellene elszámolniuk. Így nem csak a honlapjukon ígérnek rendszeres tájékoztatást a játék állapotáról, hanem rendszeres livestrameket is tartanak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)