Hirdetés

Hero's Song - Kickstarterre került a hardcore akció-RPG

|

Az EverQuest fejlesztőinek új stúdiója nem akármilyen projektet fejleszt, a Hero's Song egy keményvonalas akció-RPG lesz, amely a közösségi finanszírozással készülhet el.

Hirdetés

Tavaly júliusban érkezett a hír, hogy a Sony Online Entertainment (már Daybreak Games) alapítója, John Smedley lemondott, majd néhány az EverQuesten dolgozó fejlesztőtársával (például a vezető dizájnerrel, Bill Trosttal) együtt megalapította a Pixelmage Games-t.

Az első projektjük egy 2D-s, pixelgrafikával készülő roguelike akció-RPG, méghozzá hardcore gamerek számára. A nyitott világban játszódó Hero's Song részleteiben hasonlít a Diablo III és Path of Exile játékokra, ugyanakkor a harcrendszere jóval több odafigyelést igényel, ügyelnünk kell az ellenfeleink taktikázására és azzal is érdemes számolni, hogy akár végleg elveszíthetjük a játék elején gondosan testre szabott karakterünket.

Nem csak a hősünk faját, kasztját és tulajdonságait, hanem a világot uraló isteneket is mi magunk választhatjuk ki, döntésünk pedig kihatással lesz arra, hogy milyen elképesztően gazdag és gondosan kidolgozott környezetben, körítésben kalandozhatunk, harcolhatunk, lootolhatunk és élhetünk túl majd. Ha elég ügyesek vagyunk, akár mi magunk is istenekké válhatunk. Bizonyára a sztorira sem lesz panasz, ugyanis a háttértörténet megalkotásából a New York Times besteller írója, Patrick Rothfuss is kivette a részét, míg a minőségi dallamokért a zseniális Inon Zur felel. 

Ha meguntuk a magányt, a Hero's Song-ban lehetőségünk lesz arra is, hogy multiplayer módban játsszunk, akár több száz társunkkal együtt, az általunk létrehozott és fenntartott szerveren, ráadásul a játékot tovább nehezíthetjük a baráti tűz bekapcsolásával is.

Smedley és csapata 800 ezer dollárt szeretne összekalapozni erre a csodára a Kickstarteren, így ha láttok a projektben fantáziát, támogassátok ti is. Nektek eddig hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)