Hirdetés

Akciójátékon dolgozik Hideo Kojima

|

Hideo Kojima nem pihen, új stúdiójának élén teljes erővel dolgozik következő játékán, amelyről egy friss interjúban kiderült több érdekes részlet is.

Hirdetés

A Konami-fiaskó után a Metal Gear széria atyja, Hideo Kojima új stúdiót alapított Kojima Productions néven, az első projektje pedig a Sony támogatásával készül el, ezért ideiglenesen PlayStation 4 exkluzív lesz (talán éppen Norman Reedus-szal). 

Mindenki kíváncsian várja, hogy Kojima mivel rukkol elő legközelebb és bár túl sok konkrétumot ezúttal sem árult el, a a Weekly Famitsunak adott interjújából azért kiderül néhány érdekes részlet a titokzatos projektről. Kojima elmondta, hogy új címe egy nagyszerű akciójáték lesz, amelynél a történetmesélésben, a játékmenetben és karakterek kapcsán is kísérleteznek, szabad kezet kaptak a Sony-tól. 

Kiderült továbbá, hogy ezúttal nem beszélhetünk nyílt világról, viszont Kojima szerint aki a mai AAA-kategóriás játékokat - mint amilyen a Tom Clancy's The Division és az Uncharted-sorozat - szereti, az nem fog csalódni ebben sem. A mester még hozzátette, hogy a játék bejelentésekor talán azt gondolhatjuk majd, hogy ez nem olyan kiemelkedő, de mindent meg fogunk érteni, amikor meglátjuk és játszunk vele. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)