Hirdetés

Death Stranding - akciójáték lesz, mint a Metal Gear Solid

|

Hideo Kojima szerint a Death Strandingnek több köze van a Metal Gear Solidhez, mint a Silent Hills-hez.

Hirdetés

Hosszas várakozás után a Sony E3-as konferenciáján végre bemutatkozott a Kojima Productions első játéka, a Death Stranding, melynek a The Walking Deadből ismerős Norman Reedus lesz a főszereplője. A trailer egy kicsit furcsa volt, így nem nagyon tudtunk ráérezni, hogy milyen játékról is van szó, de Kojima egy interjúban egy kicsit többet is elárult. 

Kojima szokásához híven a konkrétumok helyett egy hosszadalmas analógiát használt arra, hogy elmagyarázza a szándékát ezzel a játékkal:

"Van egy Kobo Abe nevű japán író, akinek rajongója vagyok. Az egyik könyvében azt állítja, hogy az emberiség első találmánya a bot volt, mert ezzel tartotta távol a rossz dolgokat, egy fegyverrel. A következő volt a kötél, ami a bottal ellentétben a közelünkben tudja tartani a jó dolgokat. A legtöbb online játékban a játékosok 'botokkal' kommunikálnak és ez itt is meg fog jelenni, viszont szeretném ha az embereknek kötelek is a rendelkezésükre állnának."

Amikor a Death Stranding műfajáról kérdezték, Kojima nehézkesen határolta be az új játékot, de azért annyit elárult, hogy egy akciójátékhoz hasonlít a leginkább:

"A játékos Norman Reedust fogja irányítani és ha mondanom kéne valamit, akciójátéknak hívnám. Amikor a Metal Geart kitaláltam, az is akcióra épült, de rejtőzködni kellett, ezért 'stealth action' lett a neve. Ebben a játékban is lesznek ismerős elemek, viszont találni fognak az emberek valami olyat is, amit nem fog illeszkedni a már bejáratott stílusokhoz."

A trailert egyébként ők maguk csinálták ahelyett, hogy egy másik céget bíztak volna meg vele, ahogy az iparban általában szokás.

Nektek tetszik eddig a Death Stranding?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)