Hirdetés

Hitman - ő lesz az első Elusive Target

|

Már egy előzetesen is megnézhetjük az első olyan célpontot, akit csak egy lehetőségünk van kiiktatni.

Hirdetés

Még tegnap írtunk róla, hogy hamarosan bemutatkozik a Hitman legújabb játékmódja, ma pedig már meg is kaptuk az előzetest, amellyel elindult a feladatot behatároló visszaszámlálás.

Az Elusive Target lényege, hogy egy olyan célpontot kínál fel nekünk a játék, akit csak 48 óránk van kiiktatni. Nem kapunk túl sok információt és ha nem sikerül elsőre teljesíteni a megbízatást, akkor nem kapunk több lehetőséget. Igazából az is csak luxus, hogy az első ilyen célpont esetében szólt nekünk előre az IO Interactive, mert könnyen lehet, hogy legközelebb csak váratlanul megjelenik majd egy küldetés. Fent megnézhetitek, pontosan ki lesz a kiszemelt célpont. 

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)