Hirdetés

Hitman - a héten két célpontot is le kell vadásznunk

|

Ismét Thaiföld felé vesszük az irányt a Hitman legújabb frissítésében, itt találjuk ugyanis a legújabb Elusive Target küldetést.

Hirdetés

Az új Hitman első évadának sztorija ugyan a végéhez közeledik, valószínűleg a finálé után sem maradunk tennivalók nélkül, köszönhetően a folyamatosan érkező Elusive Target küldetéseknek. A legújabb ilyen misszióval pedig látszólag nem lesz egyszerű dolgunk.

Az eheti célpontok a szokásos pénteki rajt helyett november elsejétől vadászhatóak egy hétig, a kiiktatásukhoz pedig a Hitman negyedik epizódjának helyszínére, Bangkokba kell visszatérnünk. Az ex-diktátort és feleségét a fenti trailer alapján nem lesz éppenséggel egyszerű elintézni, ugyanis egy elég alapos biztonsági csapattal dolgoznak. Az új frissítéssel egyébként bekerült az első három öltöny, amit az Elusive Targetek likvidálásáért megkaphatunk, ahogy kiderült a novemberi frissítések menetrendje is, ezt az alábbi képen láthatjátok.

Nektek hogy mentek eddig az időkorlátok küldetések?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)