Hirdetés

Hitman - holnap jön az első olyan célpont, akinél csak egy lehetőségünk van

|

Két hónapig vártuk, hogy az Elusive Target mód is aktiválódjon a Hitmanben, de a várakozásnak most végre vége.

Hirdetés

Havonta, de inkább másfél havonta jön egy új epizód a Hitmanhez, ami új helyszínt, főküldetést, Escalationöket hoz. A köztes időben a korábbi helyszíneken tevékenykedhetünk, és szerencsére van elég tennivaló ahhoz, hogy ne unjunk bele.

Most még eggyel több lesz, ugyanis végre-valahára holnap megjön az első Elusive Target. 48 órát kapunk arra, hogy megpróbáljunk eltenni láb alól egy olyan célpontot, akiről nagyon keveset tudunk. Instinct módban nem jelenik meg, nem világít pirossal a körvonala, nem mutatja a minimap sem. Csak egyszer lehet megölni, viszont ha a 47-es hal meg vagy kifut az időből, az egésznek lőttek, nincs második lehetőség.

További érdekesség az Elusive Targetekkel kapcsolatban, hogy most ugyan előre szólt az IO Interactive, de lehet, hogy legközelebb nem fog, és csak úgy, minden előjel nélkül megjelenik a megbízás a menüben. Nem tudjuk még, hány órától lesz elérhető a mostani, de holnap figyeljétek a játékot, látni fogjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)