Hirdetés

Hitman - holnap kapunk új célpontot

|

Olyan közel van már a 47-es ügynök következő célpontja, hogy szinte el is érhetjük, viszont csakis 72 óra és egy esély áll rendelkezésünkre, hogy likvidáljuk őt.

Hirdetés

Még a harmadik Hitman epizódban, Marrákesben is bőven akad tennivalónk, azonban az IO Interactive ismét lehetőséget biztosít rá, hogy rövid idő alatt végezzünk egy különleges célponttal, egy újabb Elusive Targettel

A fejlesztők bejelentése alapján korlátozott ideig, magyar idő szerint június 8-án, délután 3 órától egészen június 11-én, délután 3-ig vadászhatunk az epizodikus Hitman következő likvidálandó személyére. Szokás szerint csak egyetlen lehetőségünk adódik, akinek nem sikerül, az végleg lemaradt a trófeáról. A célpont ezúttal a The Prince lesz Sapienzában, aki az előző Elusive Targetekhez hasonlóan nem szúrható ki elsőre a térképen, hanem meg kell keresni őt. 

Az IO információi szerint a legközelebbi Elusive Target már Marrákesben lesz megtalálható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)