Hirdetés

Hitman - nagyon rejtélyes a következő Elusive Target

|

Ez immáron a kilencedik különleges célpontja lesz a 47-es ügynöknek, és most egy egész hétvégénk lesz becserkészni.

Hirdetés

Tavasz óta kapjuk a megismételhetetlen megbízásokat, melyeknek lényege, hogy ha az adott időn belül nem sikerül kiiktatni a célpontot (akiről alig tudunk valamit), akkor bukjuk az egész küldetést. A mostani feladatra 72 órát kapunk.

A Square Enix Twitteren rakott ki ma egy bejegyzést a következő kiiktatandó célpontról. A megbízás magyar idő szerint délután 3-tól lesz elérhető, augusztus 26-án.

A forgószékben ücsörgő úriemberről azonban semmit se tudunk. Se a nevét. Se a tartózkodási helyét. Teljesen elmosódtak az információk, valaki nagyon hanyagul bánt a megbízással. Az már más kérdés, hogy a képről bármi egyéb információt le tudunk-e hámozni. Egyébiránt maradnak a régi módszerek: lehallgatás, kutatás, beépülés. Sok sikert.

Nektek hány ilyen célszemélyt sikerült már levadásznotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)