Hirdetés

Hitman: Episode 5 megjelenés - tudjuk, mikor utazunk Coloradóba

|

Kiderült az ötödik Hitman epizód megjelenési dátuma, a legújabb fejezetben az Egyesült Államok felé vesszük az irányt.

Hirdetés

A Freedom Fighters alcímet viselő Hitman: Episode 5 egészen pontosan szeptember 27-én válik elérhetővé. A legújabb kalandban a 47-es ügynök Colorado államba utazik, ahol négy célpontot kell eltennie láb alól.

A legújabb Hitman kalandban egy coloradói farmterületen találjuk magunkat, mait teljesen átalakítottak egy privát hadsereg kiképzőtáborává. Itt négy képességeiket tekintve teljesen különböző, ám egyaránt nagyon veszélyes embert kell becserkésznünk. Név szerint Sean Rose, Maya Parvati, Ezra Berg és Penelope Graves lesznek a célpontok. Az ötödik epizód során új álruhákat is felölthetünk, valamint 70 kihívás gondoskodik arról, hogy ne unjunk rá egyhamar az új tartalomra. Ezeket teljesítve olyan új felszereléseket és fegyvereket oldhatunk fel, melyeket később a korábbi epizódok küldetéseiben is használhatunk.

A Hitman: Episode 5 során végig ellenséges területen mozgunk, így valószínűleg ez lehet az eddigi legnehezebb fejezet. A történet szempontjából is sok izgalmat ígérnek a fejlesztők, ami nem is csoda, hiszen már karnyújtásnyira van az első szezon lezárása. Az utolsó epizódban Japánba látogatunk majd el, de addig is túl kell élnünk a coloradói farmot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)