Hirdetés

Hitman - gyilkolj Mikulásként az ünnepi DLC-ben

|

Az ünnepi szezonban ingyenes DLC-vel lepi meg a Hitman játékosait az IO Interactive, de egyben adakozásra is hívják a rajongókat.

Hirdetés

Az első évad epizódjainak kiadása után is különböző új tartalmakkal vár az epizodikus Hitman, Decemberben például sok más játékhoz hasonlóan ünnepi tartalmakkal bővül az IO Interactive legújabb alkotása is. A jövő héten érkező DLC-t ráadásul teljesen ingyen kapjuk meg.

A Holiday Hoarders című csomagban az első epizód párizsi helyszínét dobták fel a készítők karácsonyi dekorációval, ajándékokkal és persze hóval, a régi-új pályán pedig két ajándéktolvajt kell elkapnunk. De persze nem zoknik lesznek a megvédendő csomagokban, hanem a Hitman hangulatához méltóan a küldetésünket segítő eszközöket (valószínűleg fegyvereket) rejtenek a dobozok. A télapóruhát is rejtő pálya persze nem cseréli le az eredeti Showstopper küldetést, hanem választhatunk majd, hogy az ünnepi, vagy a normál küldetést szeretnénk elindítani.

Az IO Interactive egyébként az ünnepi DLC-vel a Nemzetközi Rákkutatási Alapot támogatja, így arra hívja fel a 47-es ügynök rajongóit, hogy az ünnepekkor támogassák ezt a szervezetet. A Hitman körül pedig a DLC december 13-ai megjelenése után sem áll meg az élet, idén még érkezik egy Escalation Contract és egy Elusive Target, januárban pedig megjelenik a teljes első évadot tartalmazó dobozos kiadás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)