Hirdetés

Hitman - különleges bónusztartalom érkezik

|

Az IO nagy örömmel mesélte, hogy lesz még dolgunk júliusban is. Két gyönyörű országot látogathatunk meg pár hét múlva.

Hirdetés

Az IO Interactive ma megerősítette, hogy érkezik egy bónusz epizód az új Hitmanhez július 19-én. A nyári csomag két különálló ICA missziót tartalmaz majd, melyek a 47-es ügynök első útjairól mesélnek Sapienzaban és Marrakeshben.

Ezek a küldetések azért bónusz epizódok, mert nem része egyik sem a sztorinak. Mivel ezek ICA feladatok, még jóval a Hitman játék története előtt játszódnak.

Marrakeshben például egy tégla akar drága titkokat eladni egy építővállalat legnagyobb riválisának. A 47-es ügynököt bízták meg azzal, hogy gondoskodjon róla, semmilyen információ se szivárogjon ki. 

A The Summer Bonus Episode csomag rengeteg új játékbeli kihívást tartalmaz majd, melyek bőven elegendőek lesznek a nyár végéig. Ti örültök a meglepetés kalandoknak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)