Hirdetés

Fontos bejelentésre készülnek a Hitman készítői

|

Egyelőre nem a második évadról rántják le a leplet, de azt mondják, nagyon fogunk örülni.

Hirdetés

Nem hallottunk az IO Interactive-ról azóta, hogy a kifejezetten szép eladási számok ellenére a Square Enix kitette a szűrűket, de ennek minden bizonnyal az volt az oka, hogy a csapat minden erejével a folytatásra koncentrált.

Hirdetés

Most kaptunk is egy teasert, ami mellé azt írták a srácok, hogy október 24-ét pirossal karikázzuk be a naptárban, mert ekkor jelentik be az új tartalmat a játékhoz. Szerintük a bejelentést nem nagyon kell majd körbemagyarázni, viszont egy dolgot már most leszögeznek, mielőtt a rajongók nagyon felspanolják magukat: ez még nem a Season 2.

Október 13-án egyébként is kapunk 10 új contracot, és egy challenge packot is, így azok sem fognak unatkozni, akik nem ugranak rá az idei ősz új játékaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)