Hirdetés

Három napotok van levadászni a Hitman legújabb célpontját

|

Új Elusive Target érkezett a Hitman világába, akit csak limitált ideig van esélyetek likvidálni, és ha követitek a játék szabályait, csak egyszer próbálkozhattok.

Hirdetés

Az epizodikusan érkező Hitman egyik érdekes újdonsága az Elusive Target rendszer, ami azt jelenti, hogy olyan küldetések is bekerülnek rendszeresen a játékba, amit csak egy elég rövid valóságos időkeretben próbálhatnak meg a játékosok. Ezekből a célpontokból eddig összesen négyet intézhettünk el, ma pedig az ötödik is megérkezett Marrákesbe.

A Gunrunner névre hallgató rosszfiú mindössze 72 óráig lesz a játékban, az óra pedig már pörög, ugyanis július 1-jén délután kettőtől számítják a három napot a fejlesztők. Így hétfő délutánig próbálhatjátok meg levadászni a Hitman legújabb célpontját, elvileg csupán egyszer. Az Elusive Targeteket egyébként érdemes levadásznia a sorozat rajongóinak, ugyanis aki öt ilyen megbízatást teljesít, az alábbi képen látható, a Hitman Absolutionből vett öltöny üti a markát játékbeli kinézetként. De mivel pörög az óra, nem is húzom tovább az időtöket, jó vadászatot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)