Hirdetés

Hitman - ezt kapják exkluzívan a PS4-es játékosok

|

Az IO Interactive egy hosszabb videót szánt a Hitman "The Sarajevo Six" névre hallgató, PlayStation 4-exkluzív tartalom bemutatására, amely hemzseg a likvidálandó személyektől.

Hirdetés

A Hitman első epizódját, Párizst kívülről fújjuk és párszor már a második rész új helyszínét, Sapienzát is bejártuk célpontok és lehetőségek után kutatva, azonban még mielőtt a fejlesztők rátérnének a harmadik fejezet részleteire, kicsit bővebben is bemutatják a PlayStation 4-exkluzív célpontokat a The Sarajevo Six képében. 

Torben Ellert, az IO Interactive vezető online dizájnere ezen a platform-exkluzív mellékküldetéseket bemutató videón keresztül szeretné szemléltetni az epizodikus, sandbox jellegű Hitman megtervezésének filozófiáját. A The Sarajevo Six különleges célpontjai egy paramilitáris szervezet, a CICADA tagjai voltak, akik szörnyű háborús bűnöket követtek el, ezért a 47-es ügynöknek a mi irányításunkkal le kell őket vadásznia a már ismert helyszíneken. A fenti videónak köszönhetően kicsit közelebbről is megismerhetjük őket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)