Hirdetés

Hitman - a Reszkessetek betörők két idiótája a karácsonyi célpont

|

Azt mind tudtuk, hogy karácsonyra egy különleges küldetés vár ránk a Hitmanben, de arra nem számítottunk, hogy ennyire menő lesz.

Hirdetés

Hölgyeim és uraim, megéltük a napot, amikor kifejezetten az a feladatunk, hogy kinyírjuk a Reszkessetek betörők két rossz arcát. A Hitman karácsonyi küldetése egy pillanat alatt unalmas(?) extra feladatból a legmenőbb tartalommá vált.

Miután egy kis srác 451 különböző módon gyalázta meg őket, a világ legzseniálsabb duója, Harry "Smokey" Bognato és Marv "Slick" Gonif Párizsba menekültek, ahol folytatni akarják tevékenységüket. Feladatunk az lesz, hogy a lehető leghatékonyabb módon tegyük el láb alól a vizes banditákat. A pontos leírás így néz ki, angolul nem tudók ne ijedjenek meg, az iménti sorokban minden fontos dolog szerepel.

Két filmnyi kínzás után nem tudom elképzelni, hogy a meglehetősen komoly úriember, a 47-es bármi rosszabbat tud nyújtani ezeknek, mint Kevin.

Ez lesz az a tartalom, ami miatt most bemegyek a digitális boltba, felkapom a Hitmant, levágom az árát a pultra és azt mondom: "tartsd meg az aprót, te mocskos állat". A karácsonyi tartalom ingyenes mindenkinek, aki rendelkezik a Hitmannel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)