Hirdetés

Hitman - ezeket az újdonságokat hozza a második epizód

|

A Hitman készítői a fő küldetésen túl is rengeteg újdonságot adnak a játékhoz a második epizód megjelenésekor, a bekerülő feature-öket most részletesen bemutatták.

Hirdetés

A Hitman folyamatosan fejlődni fog a különböző epizódok megjelenése között, az elmúlt hónapban is érkezett pár frissítés, és jön is még bőven további. Ennek tartalmait már korábban részletezte az IO Interactive, most pedig azt is aprólékosan leírták, milyen újdonságok érkeznek Sapienza bekerülésével.

Az új helyszín zajló küldetés a World of Tomorrow nevet kapta, és tíz különböző lehetőségünk lesz teljesíteni a megbízást. Sapienzában húsz mastery-szintet léphetünk majd, ami összesen nyolc kezdőhelyet old fel (plusz egy kilencediket egy különleges kihívás teljesítésével). Szintén nyolcat oldhatunk fel a felszerelést rejtő Agency Pickup pontokból, új fegyverekből és felszerelési tárgyakból pedig hat kerül be a játékba. Az új helyszínen összesen 75 kihívással foglalhatjuk el magunkat és ha mindent megcsinálunk, összesen hét achievementet oldhatunk fel.

Az olasz helyszínhez illően a Hitman főszereplője egy olasz öltönyt is kap, amitől nem akarunk majd olyan hamar megszabadulni, ugyanis a most bekerülő kisvárosban több lehetőségünk lesz valamilyen álruha nélkül is elrejtőzni. A célpontunk likvidálására kínálkozó különböző lehetőségeket jobban követhetjük majd. Például ha egyszer felfedezünk egyet, a következő próbálkozáskor nem kell ezt megismételnünk, ahogy azt is jobban elmagyarázza majd a játék, miért veszítünk el egy-egy lehetőséget. A fő küldetés mellett, amit az alábbi képsorokkal a PAX Easten is bemutattak a fejlesztők, természetesen a Contracts mód is új kihívásokkal frissül, megérkezik a Sarajevo Six második célpontja is.

A Sapienza című második epizód holnaptól lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)