Hirdetés

Hitman - eljött a finálé, filmszerű trailerrel ünneplünk

|

Ma megjelent a Hokkaido, a Hitman utolsó, első évados epizódja. A Square Enix ezt egy nagyon hangulatos videóval koronázta meg.

Hirdetés

Bátor dolgot próbált ki idén a Hitmannel a Square Enix, és úgy néz ki, bejött - kiderült, hogy egy ilyen típusú játéknál is működik az epizódokra bontás, a korlátozott ideig elérhető kihívások, a felhasználók által készített megbízások és az Escalationök pedig akkor is kínáltak új tennivalókat, amikor épp a folytatásra vártunk.

Az első évad utolsó epizódja ma megjött, de a Hitmannek ezzel nincs vége, jövőre várhatjuk a folytatást. Addig viszont fel lehet zárkózni vagy az összes rész digitális beszerzésével, vagy ami még jobb, a januárban érkező dobozos változattal, mely extrákat is kínál azoknak, akik hajlandóak voltak ennyit várni. A fenti videó összefoglalja az eddig történteket, egy kicsit spoileres is, de nagyon hangulatos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)