Hirdetés

Hitman - nagy frissítés érkezett

|

Az első évad ugyan lezárult, de a Hitman fejlesztése nem. Jövőre jön a dobozos változat, addig a fejlesztőcsapat frissítésekkel teszi még jobbá a játékot.

Hirdetés

Technológiailag nem volt kifogástalan, de élményben az új Hitman játék is hozta az elvárt színvonalat. Az utolsó két részre a csapat tényleg odatette magát, és izgatottak vagyunk amiatt, hogy mit hoz a második évad.

Az IO Interactive nem csak az új részen, de a játék hibáinak, hiányosságainak javításán is tovább dolgozik, mert bár a megjelenés óta sokat változott, azért van, ami lehetne még jobb. A rettentő trükkösen November Update névre keresztelt frissítés ma jelenik meg, és lehetővé teszi, hogy a feloldott dolgokat (fegyvereket, felszereléseket, kezdőpontokat, a Challenge Pack cuccait és az Elusive Targetek kiiktatásával megszerezhető öltözékeket) offline is használhassuk. Újakat csak úgy szerezhetünk, ha kapcsolódunk a szerverekhez, de már így is nagy dolog, hogy a lehetőség bekerült. Másik fontos újdonság, hogy ablakokon vagy erkélyeken csimpaszkodva leránthatjuk az ellenfeleket, azonban ez egyelőre nem működik tökéletesen: ha bármelyik NPC meglát minket, nem fog a 47-esre támadni. Emiatt a decemberi frissítéssel kiveszik, és januárban, már teljesen működőképesen rakják majd vissza.

Emellett javították a játék összeomlását okozó hibákat; kipipálhatjuk a teljesített opportunityket; átdolgozták a statisztikák menüpontját; ha Silent Assassin értékelést kapunk, az látszik a küldetések végén; és megváltoztattak még egy csomó más, apróbb elemet. A javítások teljes listáját megtaláljátok itt. A patch 2,4 GB-ot foglal PS4-en, 2,1 GB-ot PC-n, és 13,6 GB-ot Xbox One-on. Ez utóbbit mi se értjük teljesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)