Hirdetés

Hivatalos: jön a Jurassic World Evolution 3

|

A fejlesztő azt is elárulta, hogy nagyjából mikor kerül sor a dínós stratégia rajtjára.

Hirdetés

A brit Frontier Developments a 2018-ban megjelent Jurassic World Evolutionnel teljesítette azon rajongók álmát, akik Spielberg filmklasszikusát és a későbbi epizódokat látva arra gondoltak, hogy ők jobban menedzselnének egy dínóparkot, mint John Hammond és az utódai. Az ötleten alapuló stratégiai játék stabil siker lett, 2021-ben pedig megkaptuk az ugyancsak jól sikerült folytatást is, így a rajongók joggal reménykedhettek benne, hogy idővel trilógiává bővül az élmény.

Most pedig immár hivatalos, hogy valóban így alakul a forgatókönyv, egy ideig viszont még várni kell rá, hogy ismét nekiállhassunk a nagyfeszültségű kerítések telepítésének.

A Frontier Developments közleménye alapján ugyanis a Jurassic World Evolution 3 valamikor a 2026-os üzleti évben fog megjelenni, ami a stúdió naptárában a 2025. június 1. és 2026 május 31. közé időszakot jelzi, vagyis még a legjobb esetben is több mint egy évre vagyunk a harmadik epizód debütálásától. Cserébe viszont a rajongók nyugodtak lehetnek, mivel a csapat már alá is írta a játékhoz szükséges licencszerződést a jogokat birtokló Universal Products & Experiences-zel.

Hirdetés

Ez pedig nem az egyetlen élmény lesz, amivel bővülni fog a több mint 30 éves múltra visszatekintő Jurassic-univerzum, hiszen a Universal már korábban bejelentette, hogy 2025-ben szeretne kihozni egy újabb filmet is, amit a dolgok jelen állása szerint az a Gareth Edwards dirigál majd, aki a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történettel már bizonyította, hogy nyugodtan rá lehet bízni egy nagy horderejű hollywoodi franchise-t.

A Jurassic World 4-ként emlegetett mozi megjelenési dátuma továbbra sem ismert, de üzleti szempontból logikus lenne, ha a Jurassic World Evolution 3 legalább valamelyest igazodna a film premieréhez.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)