Hirdetés

Homefront: The Revolution - videón láthatjuk, hogy esett el Amerika

|

A Deep Silver bemutatta a Homefront: The Revolution új, hangulatos cinematic videóját, amelyben végigkövethetjük, hogyan jutott az Egyesült Államok a játékban látható sorsra.

Hirdetés

A Deep Silver láthatóan semmit sem bíz a véletlenre. A Homefront: The Revolution fő témáját bemutatták már a forradalmon keresztül, hogy miképpen vesszük át az uralmat Philadelphia felett, és egy direkt erre a célra szánt honlapon elmesélték a játék történelmét is, részletezve, hogy Észak-Koreának milyen módon sikerült megszállnia az Egyesült Államokat. 

Ha mindebből még nem ismernénk eléggé az alapsztorit, akkor a Homefront: The Revolution vadonatúj cinematic trailere jó szolgálatot tehet, ugyanis évszámok szerint mutatja be Amerika elbukásának fázisait, rávilágít az Apex Corporation cselekedeteire és levonja a konklúziót is, miszerint már csak mi, a felkelők szabadíthatjuk fel az országot. A Crytek UK és a Dambuster Studios által fejlesztett FPS május 20-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ha érdeklődtök iránta, érdemes szemügyre venni a gyűjtői kiadást is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)