Hirdetés

Homefront: The Revolution - ilyen az alternatív történelem (videó)

|

A Homefront: The Revolution legújabb videója a játék történelmét mutatja be, emlékeztetve minket az alapsztorira, miszerint Észak-Korea megszállta az Egyesült Államokat.

Hirdetés

Philadelphiában járunk, négy évvel azután, hogy Észak-Korea elfoglalta Amerikát. Bizony, a Homefront: The Revolution alternatív történelmében az Egyesült Államok elesett, a város pedig mostanra rommá vált, az utcákon katonák és drónok járőröznek, a lakosok rettegésben élnek. A városon kívül viszont már szerveződik az ellenállás, ami egy forradalmon keresztül megdöntheti a hatalmat és újra függetlenné teheti az országot, megmentheti az embereket az elnyomástól. 

De mi történt pontosan a Homefront: The Revolution történetében az elmúlt évtizedek során? A Deep Silver most egy direkt erre a célra fellőtt honlapon mutatja be a játék alternatív történelmének eseményeit (az '50-es évektől kezdve egészen 2029-ig), amit álreklámokkal fűszerezett meg. Ilyen kedvcsinálókat kaptak az Apple-re emlékeztető Apex nagyvállalat termékei is. A koreai vállalat kezdetben még többek között számítógépekkel és okostelefonokkal foglalkozott, mielőtt átállt volna a katonai technológiákra. Mikor az Egyesült Államok horribilis összegű adósságba verte magát azzal, hogy nagyon sok fegyvert és haditechnikát vásárolt fel az Apextől a közel-keleti megszállás miatt, az állam képtelen volt visszafizetni a tartozást és megtagadta a törlesztést, ezért a technológiákat birtokló Apex a sikertelen tárgyalásokat és ultimátumadást követően elintézte, hogy Észak-Korea nehézség nélkül hatalma alá keríthesse az országot.

A Homefront: The Revolution május 20-án érkezik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)