Hirdetés

Homefront: The Revolution - ilyen lesz a coop mód (videó)

|

Gameplay videón mutatja meg bájait a Homefront: The Revolution kooperatív játékmódja.

Hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy a Deep Silver leleplezte a Homefront: The Revolution eddig titokban tartott négyfős coop módját. Most egy videót is tudunk mutatni, melyből kiderül milyen játék közben a coop móka.

Az alábbi videó az Infiltration nevű küldetésről készült, melynek egyszerre hárman veselkedtek neki. A játékosoknak be kellett hatolniuk az ellenséges bázisra, majd onnan elemelni némi élelmet és muníciót. Ezután már csak pár szállítójármű elkötése maradt hátra. A felvételen pár apróság a fegyverek testreszabhatóságáról is kiderül. Már ezen a hét perces anyagon is remekül látszik, hogy a Homefront: The Revolutionben hatalmas nyílt területek várják a lázadozni vágyókat. Nézzétek meg a gameplay videót, érdemes!

A Homefront: The Revolution május 20-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)