Hirdetés

Homefront: The Revolution - hamarosan terjedelmes javítás érkezik

|

Számtalan hiba és bug zavarta meg a játékosokat a forradalom sikerre vitelében a nem is olyan rég megjelent Homefront: The Revolutionben. Ezek kigyomlálására érkezik egy nagyobb patch.

Hirdetés

A Homefront sorozat legújabb része hagyott némi kívánnivalót maga után: hemzsegett a hibáktól, konzolokon 20-25 FPS-nél jobban nem volt hajlandó futni, és még erős PC-ken is akadozott. A Dambuster Studios, a játék fejlesztőcsapata nem tervezi annyiban hagyni a dolgot: újabb és újabb frissítéseket adnak ki a lövöldéjükhöz.

A Homefront: The Revolution 1.06-os javítása növelte a konzolos verziók teljesítményét. A jövő hónapban megjelenő 2.0-s javítás hasonlóan teljesítménynövekedést ígér, de emellett jónéhány kritikus hibát is orvosolni fognak. Egyelőre még nem részletezték, hogy pontosan miket.

Ti adnátok a játéknak még egy lehetőséget az augusztusi javítás megérkezése után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)