Hirdetés

Homefront: The Revolution - megjelenési dátum és séta a sárga zónában (videó)

|

Egy kerülettel beljebb megyünk a Homefront: The Revolution új játékmenetet mutató előzetesében. A gettóban sem jobb az élet.

Hirdetés

A Homefront: The Revolutionben három részre osztották Philadelphiát. A külső területek (a piros zóna) lepusztultak, ott a KPR katonái mindenkire lőnek, akit meglátnak.

Egy kicsivel beljebb található a sárga zóna, azaz a gettó. Itt él az elnyomott nép, akik a KPR állandó jelenléte mellett próbálnak életben maradni. Nem túl romos házakban lakhatnak, viszonylag élhető körülmények között, de nem félelem nélkül, hiszen bármikor rájuk törhetik az ajtót, elvihetik és kínozhatják őket. Itt még nehezebb dolgunk lesz a szabadságért harcolni. Nézzétek meg a sárga zónát az alábbi előzetesben.

A harmadik zóna egyébként a zöld, ahol a KPR vezetősége található, és nyilván ez a legszigorúbban őrzött terület. A Homefront: The Revolution május 20-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, addig valószínűleg látjuk majd az utolsó hátralévő zónát is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)