Hirdetés

Homefront: The Revolution - három hónap alatt sikerült rendbehozni a játékot?

|

Megérkezett a legújabb frissítés a Dambuster akciójátékához, ami remélhetőleg most már tényleg játszhatóvá teszi a programot.

Hirdetés

A Homefront: The Revolution májusban jelent meg, és nem volt egy különösebben érdekes játék, viszont legalább borzalmasan futott. A fejlesztők most mindkét hibát szeretnék kiküszöbölni a legújabb frissítéssel, ami egy picit azért későn oldja meg a problémákat.

A fejlesztők nyilatkozata szerint átlagosan 15% növekedést értek el futtatási sebesség tekintetében (ez rájön az előző javítással elért 25-re), és számtalan grafikai bugot kijavítottak. A legjobb rész most jön: három hónap alatt sikerült elérni, hogy ne akadjon meg a játék mentés közben!

A 2016-os év koronája ez, amikor a Homefront: The Revolution képes úgy menteni, hogy ne akadjunk meg a játékmenetben.

A játékmenet tekintetében érkezett két új térkép, a Boom Patrol és az Indy Forever. Ezeket már csak azért is érdemes lesz kipróbálni, hogy növeljük a Guerrilla Score pontszámunkat. Ez egy egyszerű jelzése annak, hogy mennyire vagy menő lázadó. Bekerült még a Renow rendszer, ami extra jutalmakat osztogat bizonyos tevékenységek után azoknak, akik elérték a maximális rangot.

Viszonylag ritka, hogy ennyi idővel a megjelenés után egy fejlesztő még vegye a fáradságot a kezdeti nehézségek kiküszöbölésére, de legalább látványos a javulás. Manapság már ez is valami.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)