Hirdetés

Homefront: The Revolution - nagyon ajánlott az első napon patch-elni

|

A Homefront: The Revolution nálunk csak a hét második felében jelenik meg, de az Egyesült Államokban már mától játszható. Addig viszont nem érdemes nekikezdeni, amíg nem frissítitek.

Hirdetés

Az első napi frissítések általánossá váltak a játékvilágban, nemrég mi is elmondtuk, mennyire fontos nem csak az első, de minden frissítést letölteni.

A Eurogamer készített nemrég egy videót a Homefront: The Revolution első órájáról, és abban úgy látszott, a játék rettenetes állapotban van. A framerate nem érte el a 30-at, konstans a 10-20 közötti zónában állt, ami ijesztő volt, főleg azt nézve, hogy a videó kb. egy hete jelent meg. Várhatóan ezt fogja kijavítani az első napi frissítés, ami a hivatalos leírás szerint "különböző teljesítménybeli és framerate-tel kapcsolatos fejlesztéseket" hoz. A Deep Silver Dambuster külön felhívta a figyelmet arra, hogy nagyon ajánlott leszedni, mielőtt belekezdünk, és ilyet a fejlesztők általában akkor mondanak, ha tényleg nagy a gond az 1.0-s verzióval. Szóval készüljetek, ha játszani akartok, kapcsoljátok netre a gépet vagy a konzolokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)