Hirdetés

Homefront: The Revolution - ismerd meg a sztorit

|

Ha a korábbi videók nem mutatták volna be elég egyértelműen a Homefront: The Revolution történetét, akkor a legújabb, direkt erre a célra szánt sztori trailerrel pótolhatjuk a hiányosságokat.

Hirdetés

A Deep Silver már minden lehetséges módon ízelítőt adott a Homefront: The Revolution koncepciójából: Amerika elesését, a Philadelphia feletti hatalomátvételt, az alternatív történelmet, a forradalmat és a játék első óráját már szemrevételezhettük, de konkrétan a sztorielemekre még nem tértek ki annyira részletesen, mint ahogyan a fenti videóban láthatjuk. 

Egy hét múlva, május 20-ától lesz elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Homefront: The Revolution és hogy még jobban érdeklődjünk a téma iránt. A fejlesztők bemutatták a sztori trailert, amelyben a vadonatúj jelenetek mellett arra is fény derült, hogy mi lesz elsősorban a feladatunk Ethan Brady irányításával: kiszabadítani az ellenállás szellemi vezérét, Benjamin Walkert, aki képes inspirálni az embereket, azonban az odáig vezető út finoman szólva sem lesz sétagalopp. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)