Hirdetés

Homefront: The Revolution - ilyen a forradalom (videó)

|

A Deep Silver újabb trailerrel mutatja be, hogy a Homefront: The Revolution történetében mennyire fontos szerepet játszunk a város felszabadítójaként.

Hirdetés

A Homefront: The Revolution legutóbbi előzetesében a módosítható fegyverek kerültek a középpontba, előtte pedig a Goliath Edition névre hallgató, távirányítós tankkal vigéckedő gyűjtői kiadás csavarta el a fejünket, de most a Deep Silver egy trailerrel visszatért a játék fő témájához: a forradalomhoz. 

A nyílt világú lövölde nem lesz egy sétagalopp, elvégre egy fegyveres ellenállást képviselünk és az elnyomott népen próbálunk segíteni, a rettegő lakosok egyfajta felszabadítóként tekintenek ránk. Noha túl sok részletet még nem tudunk a Homefront: The Revolution kampányáról, itt az NPC-k garantáltan nem csak dekorációk lesznek és a játék bizony reagál azokra a változásokra, amit áldásos gerilla tevékenységünkkel a három zónában előidézünk. Erre és a forradalom drasztikusságának szükségességére világít rá a legújabb, hangulatos trailer is: 

A Homefront: The Revolution megjelenése május 20-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik eddig az FPS?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)