Hirdetés

Homefront: The Revolution - megjött az első DLC

|

Miután a Deep Silver Dambuster sikeresen játszhatóvá varázsolta az új Homefrontot, megjött a korábban beígért bővítmény, ami a sztorihoz ad hozzá.

Hirdetés

Nem sikerült a Homefront sorozat nagy visszatérése. A májusban megjelent Homefront: The Revolution még a technikai problémáktól eltekintve sem sikerült kiemelkedőre, de a hangulat és a kooperatív mód azért képes volt megfogni néhány játékost. A SteamCharts adatai szerint az egyidőben játszó játékosok maximális száma 4352 volt a hónapban, ami az augusztusi 406-hoz képest számottevő előrelépés. Ugyanakkor a cikk megjelenésének pillanatában 428 a csúcs. Talán a DLC majd segít.

A Voice of the People csomag az alapjáték eseményei előtt játszódik. Benjamin Walker szerepében be kell jutnunk Philadelphiába, és megküzdenünk a város metróit uraló, "90" nevű bandával. A Season Pass részeként és külön is megvásárolható.

A bejelentő fórumposzt alatt két komment van. Az egyik kommentelő egy hiba régóta esedékes kijavítását kéri számon, a másik pedig arról panaszkodik, hogy a DLC végigjátszása csak 45 percig tartott. Ez nem hangzik túl jól, főleg, hogy a fejlesztők több órányi tartalmat ígértek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)