Hirdetés

Homelander a Mortal Kombat 1-ben is imádja a tejet

|

Ráadásul Homelander mellett egy régi kedvenc is visszatér a Mortal Kombat 1-ben.

Hirdetés

Megkapta saját előzetesét a Mortal Kombat 1 legújabb DLC-karaktere, a friss vendégszereplő pedig nem más, mint a The Boys, avagy A fiúk című Prime Video sorozat antagonistája, Homelander, azaz Hazafi. Az alábbi kedvcsináló remekül prezentálja, hogy Homelander cseppet sem lesz kellemesebb alak a NetherRealm videojátékában, mint amilyen a tévésorozatban volt.

Nem érkezik egyébként egyedül, kapunk mellé egy kameo harcost is, ezúttal Ferrát - ő ugyebár anno a Mortal Kombat X-ben debütált, mint Ferra & Torr, ezúttal azonban hátrahagyta melák pajtását, és egyedül száll be a bunyóba - jobban mondva a fő karakterek oldalán, mint segítő. 

Hirdetés

A DLC időzítése persze valószínűleg nem véletlen, hiszen hamarosan megérkezik a Prime Video kínálatába a The Boys meglehetősen brutálisnak ígérkező negyedik évada is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)