Hirdetés

Hoppá! Készül az új Soldier of Fortune!!!!!!!

|

No, erre tényleg nem gondoltam! Lehet, hogy mégis izgalmas lesz az idei E3? Úgy tűnik kezd beindulni a médiagépezet, és sorra jönnek a komoly bejelentések. Itt van mindjárt az első...

Hirdetés

Az Activision egy kedves levelet hagyott a postaládámban. Csak annyit írt az a drága marketinges leányzó, hogy "Soldier of Fortune: Pay Back". VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁVÁVÁÁÁÁÁÁ! :) Ééééés igeeeeen, készül az általam nagyon kedvelt Soldier of Fortune: Double Helix folytatása! 2002 óta nem is lehetett igazán hallani erről a kedves kis alkotásról, melyben az ember minden végtagját le lehetett gyalázni mondjuk gépfegyverrel :) Sajnos csak annyit tudunk, hogy valódi next-gen alkotás lesz és PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra készül. Az E3 után / közben biztosan többet tudunk majd róla!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)