Hirdetés

Horizon Zero Dawn - Aloy múltjába tekint az új előzetes

|

Aki még nem esett szerelembe a Horizon Zero Dawn világával, annak ideje megismernie a játék főszereplőjét.

Hirdetés

Bár kétségtelen, hogy egy ilyen kemény világban, mint ahol a Horizon Zero Dawn története helyet kapott, egy nagydarab, izmos férfi könnyebben megállná a helyét, a Guerilla Games fejlesztői már a kezdetektől teljesen máshogy képzelték el a játék főszereplőjét.

Aloy kinézete természetesen fontos, de a belső értékei többet nyomnak a latba, hisz minél jobban tudnak érzelmileg kötődni a rajongók egy karakterhez, annál mélyebb nyomot hagy bennük.

A készítők egy olyan főszereplőt képzeltek el, aki bár fizikailag nem lenne képes felvenni a harcot egy robot lénnyel, mégis képes túljárni azok eszén. Kíváncsi, okos és minden esélye megvan rá, hogy megértse és felfedje ennek a rejtélyekkel teli világnak a titkait.

Aloy rengeteg hiedelmet és mitológiai történetet ismer a törzsének köszönhetően, de egyáltalán nem dől be az ilyen meséknek. Mindent a saját nézőpontjába helyez és próbálja más szemszögből nézni a történteket. Keresi azt, hogy ki ő valójában és hogy milyen volt az általa ismert világ még az előtt, hogy ilyenné vált.

A jelenlegi tervek szerint a Horizon Zero Dawn március elsején jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)